L2

Stuckatur tillför charm i rummet

Stuckatur är en inredningsdetalj som skänker både charm och stil i ett rum. Att ha stuckatur i rummet eller på fasaden är att tillföra ett blickfång som är både vackert och diskret.

Jag har lång erfarenhet av att tillverka olika sorters stuckatur för både inomhus- och utomhusmiljöer, därför kan jag erbjuda er som kund ett fullgott stuckaturarbete av hög kvalitet och med lång hållbarhet. All min tillverkning av stuckatur sker i min egen verkstad och materialet är alltid ren stuckgips.

Stuckatur för alla ändamål

Jag kan erbjuda både nysättning, renovering och komplettering av stuckatur i privata och i offentliga miljöer. Arbeten gällande fasadarbeten på privata och offentliga byggnader där man har eller vill tillföra stuckatur kan också utföras.
Jag har ett stort utbud av gjutformar för olika tidsepoker och jag gör också egna formar efter era önskemål. Kanske finns det redan stuckatur i rummet som behöver lagas eller helt ersättas av ny? Oavsett vilket kan jag göra en lagning eller en ny form som ersättning som smälter väl in i rummet och som passar dess tidsålder.

Du kan se flera exempel på lister, takrosetter och pelare på min hemsida och kanske hitta något som passar in i ditt rum eller på din hus- fasad. Om inte, kan jag göra en avgjutning av befintlig stuckatur på plats som ersättning för den gamla.

Välkomna att kontakta mig för mer information om stuckatur, förfrågan om kostnad och beställning av arbeten!

Ni når mig på tel. 08-760 50 23/ 0708-522250 eller via e-post: info@stuckoform.com


 

   Stucklister>>

      Takrosetter >>       Pilasterpelare >>       Verksamhet>>       Interiör >>       Kontakt >>